3 spændende destinationer til weekendophold i udlandet

Der er ingen tvivl om, at det i disse dage er blevet nemt og bekvemt at rejse udenlands. Med brug af diverse søgemaskiner til flybilletter og hoteller, er det ny muligt at finde det helt perfekte match til de behov, der er for netop din næste miniferie – og hvis der er noget vi kan lide, så er det at få det præcis som vi vil have det.

Berlin

Storbyferier er ofte ideelle til miniferier eller weekendophold, da der her er billig og direkte afgange med både fly, bus og tog. Berlin er et yderst populært rejsemål til netop weekendophold, da der er stort udbud af ophold i enhver genre. Berlin byder på en masse aktiviteter, så der er mulighed for at få ferien fyld op med indhold. Byen emmer af historie og man kan besøge diverse museer og se de mange historiske bygninger. Ikke nok med byens historiske betydning, så er den også byen også blevet et mekka for unge og studerende, samt kreative sjæle der giver byen et interessant liv – der er hippe cafeer og butikker med sjove og finurlige designer ting.

Krakow

Selvom man ikke lige tænker Polen som en oplagt rejsedestination, så har landet faktisk mange spændende og interessante byer. Krakow er blevet en efterhånden mere populær destination og det er ikke uden berettigelse. I Krakow er priserne for de fleste ganske overkommelige og det skulle eftersigende være den by i Europa, hvor fadøl er billigst at købe – ca. 12 kroner kan man regne med at skulle betale for en stor fadøl! Og der er mange hyggelige cafeer og restauranter at nyde øllen på. Udover at øllen er billig, så emmer byen også af en ganske særlig atmosfære. Gadebilledet i bymidten er præget af smuk middelalder arkitektur og gotiske bygninger, der giver et fantastisk flot udtryk.

Budapest

Turen er nu gået til Ungarn, nærmere bestemt Budapest. Budapest er også en by, der værdsætter øl og der er mange hyggelige barer, hvor der serveres fabelagtig god øl. Derudover er det muligt at få de mest fantastiske gastronomiske oplevelser på udsøge michellin restauranter og det bedste af det hele er, at det er til en brøkdel af den pris, som det koster herhjemme i Danmark.

Budapest er nok mest kendt som kurbadenes by og det er ikke uden grund. Byen har et af de fineste udbud af wellness og spa- faciliteter i hele Europa og det er især, hvis man er på jagt efter en hel autentisk wellness oplevelse, at man er havnet i de helt rette og enormt stilfulde omgivelser.

 

© 2017 Weeknd.dk - Alle Rettigheder Forbeholdes.