5 gode forslag til den første date

1.    Den klassiske middag for 2

De fleste garvede datere har forsøgt sig med at invitere deres date på fin romantisk middag med god mad og vin. Ja, nogen har måske forsøgt sig med den hjemmelavede model, hvor andre har taget spenderbukserne på og investeret i en sand gastronomisk oplevelse. Alle ved at det er ren romantik at sidde på en god restaurant med tændte stearinlys og se sin date intenst i øjnene. En lille anbefaling vil være at holde sig væk fra den hjemmelavede model, hvis ikke man har den største interesse eller styrke indenfor kogekunsten.

2.    En tur i Biografen

En god film, popcorn og en snigende hånd bevægende henimod hendes hånd. Det er den sande kliche fra diverse Hollywood-film. Om ikke andet er det stadig en idé, som mange foreslår, når man skal på første date – og det er ikke uden grund. En god film er ofte forbundet med grin, gru eller stærke følelser, som efterfølgende kan deles og snakkes om. Det kan kun være en god start på en første date!

3.    Kickstart daten med en sjov aktivitet

Der findes et hav af indendørs og udendørs aktiviteter rundt omkring i Danmark, så det er bare med at lade fantasien flyve højt. Det kunne eksempelvis være en tur på gokartbanen, rappelling ned fra en høj mur eller sågar et faldskærmsudspring. Ja, mulighederne er mange, og udvalget af sjove aktiviteter for par er rigtig mange. Der er ikke noget som at kickstarte en date med en fælles oplevelse, som man sikkert sjældent glemmer.

4.    Start ud med en vinsmagning

Vinsmagninger er ofte for mennesker med stor interesse for vin og gastronomi, men det betyder derfor ikke, at det er en dårlig idé at starte en date med en eksklusiv vinsmagning. Sanserne skal i gang og smagsløgene testes af og det giver anledning til at drikke sig en lille skid på, inden man fortsætter med næste punkt på datens agenda.

5.    Afslapning med wellness behandling

Om end det lyder meget lidt maskulint, så giver en wellnessbehandling ro og velvære, hvorfor man derfor også kan være mere afslappet og klar til at komme ordentligt ind på sin date. Der er et hav af spa- og wellnesstilbud på markedet, hvilket også siger noget om, at mange må efterspørge det og benytte sig af det. Det kunne eksempelvis være en tur i fiskespa eller en parmassage, der kunne starte din næste date og måske også være kickstarten til det næste lange forhold.

© 2017 Weeknd.dk - Alle Rettigheder Forbeholdes.