Find gode tilbud

Vælg det rigtige
Spar penge

AKTIVITETER FOR ENHVER SMAG!

Sæt farver på hverdagen og weekenden med sjove aktiviteter.

Aktiviteter

Ofte er der behov for at lave noget, sjovt, spændende eller lærerigt, når man har tid fri sammen med dem man holder af.  Derfor vil vi på weeknd.dk forsøge at finde frem til et bredt udvalg af aktiviteter, som vi synes er værd at bruge tid og penge på. De gode minder og glæder kan skabes, når vi finder sammen om noget vi holder af eller interessere os for. Det kan være alt fra en tur i Gokart hallen med gutterne til en vinsmagning med din gode kollega. Herunder finder du forslag til indhold og aktiviteter du kan fylde weekenden med.

Danmark er ikke blot et kulturrigt land, men også et land, der byder på mange indendørs aktiviteter og udendørs aktiviteter. Det betyder selvfølgelig også, at du heriblandt finder sjove aktiviteter for unge, men også både aktiviteter for voksne samt aktiviteter for par. Uanset om du vil tage kæresten med på par aktiviteter, om du ønsker at tage af sted på en aktiv ferie eller du derimod vil tage børnene med til en række sjove aktiviteter, så finder du det helt rette.

Der skal ikke herske nogen tvivl om, at der findes aktiviteter for enhver smag i Danmark. Hvad end du ønsker at føle adrenalinen pumpe, om du vil udforske nogle af de historiske aktiviteter i landet eller du derimod leder efter en række sjove oplevelser for hele familien, så byder det danske land på netop dét. At besøge en kulturel seværdighed, udleve en actionpræget oplevelse eller noget helt tredje kan være spændende og anderledes pust til dagligdagen for enhver.

Oplevelser for alle i Danmark

Der er både oplevelser og aktiviteter for enhver i Danmark, som det er belyst ovenfor. Der tilbydes alt fra alt fra kriller i maven, gys, grin, dyr, vandpjaskeri, kultur, traditioner, historier og naturvidenskab, mens der er udbydes både sjove og gode oplevelser og aktiviteter for ældre og yngre. Det er meget forskelligt hvorvidt disse aktiviteter er indendørs eller udendørs, men der kan dog findes både indendørs og udendørs aktiviteter for voksne såvel som børn.

Der er blandt andet rig mulighed for at gå på opdagelse i vores forfædres fodspor i gamle bymiljøer eller på diverse museer rundt omkring i landet. Ikke nok med det, så findes der også mange sommerlande og tivolier i Danmark, hvor børnene kan få lov til at boltre rundt og bruge en masse energi – disse befinder sig flere steder i landet, hvorfor der med stor sandsynlighed også er muligt at finde minimum én, der er beliggende i nærheden hvor, du befinder dig.

Flere steder i landet er det også muligt at komme tættere på dyr fra hele verden, og det er med garanti noget, der vil komme til at fascinere hele familien – store som små. Danmark kan blandt andet bryste sig af, at byde på både Nordeuropas største ferskvandsakvarium samt Nordeuropas største akvarium med klumpfisk. Der findes dog også et utal af zoologiske haver, der både byder på vilde dyr fra Afrikas savanne og mindre dyr som slanger, insekter osv.

Danske attraktioner på Unescos verdensarvliste

Danmark har meget at være stolt af. Blandt andet at vi har hele syv danske attraktioner med på Unescos fornemme verdensarvliste, der er en liste over de mest bevaringsværdige og unikke kulturmindesmærker og naturforekomster hele verden over. Er du bosat i nærheden af nogle af disse, så er det aktiviteter i weekenden – og heldigvis forholder det sig således, at de ligger relativt spredt ud over hele landet.

Seneste tilføjelse til listen er byen Christiansfeld i Sønderjylland, der blev grundlagt i 1773, men også Parforcejagtlandskabet i Nordsjælland er relativt ny på Unescos liste. Selvfølgelig er Jelling Monumenterne også at finde på listen, da de også er kendt som værende Danmarks dåbsattest. De fleste har også kendskab til både Roskilde Domkirke såvel som Kronborg Slot. Førstnævnte er kendt som kongefamiliens gravkirke i århundrede, mens Kronborg Slot særligt er kendt for sagnfiguren Holger Danske.

Stevns Klint er også at finde på Unescos verdensarvliste, hvor du oven i købet også finder Vadehavet, der er ét af verdens 10 vigtigste vådområder. Hvis du har stor interesse for historie, velbevaret kultur og naturforekomster, så er hver af disse attraktioner – uden tvivl – et besøg værd.

Helt unikke attraktioner og oplevelse i Danmark

I Danmark finder du også en lang række unikke attraktioner og oplevelse, der ikke findes andre steder. Det skal dog understreges, at det ikke ligefrem er baby aktiviteter, men derimod henvender de sig til dig, der elsker at mærke adrenalinen pumpe. Du har blandt andet mulighed for at deltage i Bridgewalking på den gamle Lillebæltsbro, mens du også kan klatre rundt Camp Adventure, der er landets absolut største klatrepark.

© 2017 Weeknd.dk - Alle Rettigheder Forbeholdes.