Find gode tilbud

Vælg det rigtige
Spar penge

FIND SPA- OG WELLNESSOPHOLD HER!

Til afslapning og selvforkælelse.

Spa & Wellness

Et spaophold handler selvfølgelig om forkælelse – enten af dig selv eller én, der står dig nært. Der er mange danskere, der har en travl hverdag, som har behov for at koble af og lade kroppen restituere. Der findes ikke noget, som et spa ophold ikke kan klare, hvis du ønsker at komme lidt væk fra hverdagen, der er præget af fra stress og jag.

Du kan nyde et lækkert ophold med spa, wellness og god mad – det er med garanti noget, der vil give dig energien tilbage. Spa og wellness er noget, der kan nydes mange steder og dertil også i et forskelligt omfang. Det er dog vigtigt, at der er fokus på at udvælge et hotel, der kan danne rammerne for et forkælelsesophold, som du sent vil glemme.

Et wellness ophold har altid ledt tankerne hen på sundhed og velvære. Det er dog noget, der i lige så høj grad handler om at opnå ro i krop og sind, mens du forkæler dig selv med forskellige behandlinger og aktiviteter. Det er et begreb, der benyttes om en række aktiviteter i såkaldte wellnesscentre, der kan findes i større omfang i både ind- og udland.

Hvad byder et spa- og wellnessophold typisk på?

Det skal naturligvis understreges, at der findes mange typer af spa og wellness ophold. Derfor er der heller ikke en række faste aktiviteter eller faciliteter, du kan forvente at finde alle steder. Der findes både billige spaophold, mens der også finde flere varianter af luksus ophold – sidstnævnte ophold koster naturligvis en kende mere.

Oftest vil du dog opleve, at der er adgang til både sauna, massage, termiske bade og skønhedsbehandlinger, hvad end du drager på et spaophold Danmark eller i udlandet. Derfor er det også oplagt at tage af sted på et spaophold for 2, hvis du og din partner føler et behov for fordybelse og forkælelse samt at give kroppen plads til at restituere.

Hvis du ønsker den fulde pakke, når du tager på spa wellness, så skal det gøres klart, at de mere luksuriøse ophold naturligvis koster en kende ekstra. Oftest er det dog prisen værd, da du får adgang til faciliteter og vil opleve en højere grad af luksus. Du kan dog være heldig at finde en god spaophold deal eller derimod et godt wellness ophold tilbud.

Spa og wellness egner sig godt til et weekendophold

Hvis du ønsker at invitere din partner med på et spa- og wellnessophold eller du derimod trænger til afslapning med et par veninder, så er et ophold på et spa- og wellnesshotel lige sagen. Du kan dog glæde dig over, at der i Danmark findes et væld af sådanne hoteller og resorts, der giver dig muligheden for at fuldstændig afkobling over et par dage.

Det er meget almindeligt, at der på disse hoteller tilbydes en pakkeløsning, der inkludere ét eller flere måltider såvel som fri afbenyttelse af de faciliteter, der udbydes på stedet. Hvis du ønsker at sikre dig et billig spa ophold, så er du bedst stillet ved at vælge en sådan løsning, da den samlede pris oftest viser er markant bedre i denne forbindelse.

Fordelen ved, at et ophold på et spahotel oftest strækker sig over et par dage er, at det er nemmere at finde plads til i en tæt kalender. Derfor kan du – med garanti – også finde plads i kalenderen til at forkæle din krop og dit sind med et ophold, der byder på flere aspekter af både wellness og spa Danmark, selvom du har yderst travlt.

Krop og sind får lov til at restituere

Blandt faciliteterne, du får adgang til, når du bestiller et ophold på et spa- og wellnesshotel, kan du finde et bredt spektrum af forskellige bassiner og saunaer, der siges at have både terapeutiske og helbredende virkninger, mens der ofte også er adgang til koldtvandskar, dampbad, boblebad såvel som et væld af øvrige faciliteter.

Dertil er der ofte også mulighed for at bestille en massage eller en skønhedsbehandling, hvis du ønsker ekstra forkælelse – eller til en forkælelsen af en person, du har med, der står dig nært. Det vigtigste ved et sådant ophold er dog, at du giver kroppen mulighed for at restituere, koble af og lade dine energikamre blive genopladet.

I og med, at langt de fleste vælger at bestille et weekendophold wellness med henblik på, at de skal skabe ro i både krop og sind, så bør du også benytte dig af de faciliteter, der sikre dig netop dette. Hvis du blot foretrækker at sidde i et varmtvandsbassin eller et boblebad, mens du lader kroppen falde til ro, så er det naturligvis dét, du skal gøre.

Er du derimod mere interesseret i en skønhedsbehandling eller en lækker massage, så er det også muligt hos langt de fleste spahoteller, der kan finde i Danmark. Hvis du har brug for en pause fra hverdagen og få ladet batterierne op, så er du end ikke nødsaget til at søge udenlands, da du blot kan tage af sted på et wellness ophold Danmark.

Wellness i udlandet er populært blandt danskerne

Det er ikke kun i Danmark, at du finder gode tilbud spaophold. Flere og flere danskere, der ønsker at gøre mere ud af opholdet, vælger i stedet at søge uden for de danske grænser. Nogen kører til Tyskland, mens andre vælger at tage bilen over til vores svenske naboer – og nogen vælger tilmed at flyve til et lækkert resort et helt tredje sted i Europa.

Der er desuden også mange, der ønsker at kombinere et forkælende ophold med spa og wellness med en oplevelsesferie – og i en sådan sammenhæng giver det selvfølgelig bedre mening at søge mod udlandet. Der findes mange skønne kurbyer, der også byder på flot natur, kultur og tilmed også shopping, hvis dette er noget, der ønskes.

Som der tidligere er givet udtryk for, så er der rig mulighed for at finde skønne kurbyer i både Tyskland og Sverige. Der er dog også rig mulighed for at søge længere væk end dét. Du bør dog vælge en by med relativt kort rejsetid, hvis der er tale om et weekendophold – er der tale om en længere ferie, så bydes der selvfølgelig på flere muligheder.

Har du overvejet et spaophold i Østeuropa?

Det er de færreste, der tænker i retning af Østeuropa, hvis de skal på spa- og wellnessophold. Det er en skam, da det er et område, der byder på mange muligheder – og så er det naturligvis kun en klar fordel, at pengene rækker længere i f.eks. Polen, Ungarn eller Litauen, hvorfor du kan forvente en luksuriøs oplevelse for et mere beskedent beløb.

Et godt bud er, at besøge Palanga i Litauen, der er en kurby, der ligger ud til Østersøen. Her tilbydes der både spa og wellness til halv pris sammenlignet med de generelle priser i Danmark. Det er desuden en by, der er særligt kendt for deres mudder og sit mineralholdige vand, hvorfor det er et yndet turistmål blandt mange sundhedsbevidste turister.

Spa og wellness er noget, der er meget udbredt i store dele af Østeuropa. Derfor kan du også være sikker på, at du nemt kan finde et hotel eller resort, der tiltaler dig. Som der tidligere er givet udtryk for, så findes der op til flere velkendte kurbyer i Østeuropa, hvor du naturligvis også kan finde en række rigtig gode tilbud spaophold.

Både Sverige og Tyskland er også populære valg

Hvis du leder efter et sted, der kan danne rammerne for en afslappende og behagelig miniferie, så er både Sverige og Tyskland også populære destinationer. Begge steder får du mulighed for at opleve en spændende natur, der giver storslåede naturoplevelser, du sent kommer til at glemme – uanset hvem, du oplever det med.

Oftest hænger det sammen med, at man ikke ønsker at rejse for langt, men dog samtidig er interesseret i, at spare penge – det er dét, der driver folk til at besøge enten Tyskland eller Sverige, hvis de skal på et weekendophold med både spa og wellness. Begge lande er tæt på den danske grænse, men priserne er dog markant bedre.

For både det sydlige og østlige naboland gør det sig gældende, at der er mange spahoteller at vælge mellem, mens priserne priserne også er bedre. Derfor kan det bedre betale sig at besøge Tyskland eller Sverige, hvis du har kørselsmulighed hertil, da både kvalitet og udbud af forkælende ophold er markant bedre end i Danmark.

Gode tips til dig, der skal på spaophold

Det bør naturligvis nævnes, at du på de fleste spahoteller blot skal medbringe dit badetøj. Du får udleveret både håndklæde, badetøfler, badekåbe og andet, du bør iføre dig, når du går rundt i spaafdelingen. Derfor skal du blot møde op med et smil på læben og et ønske om, at restituere og lade dine energikamre op.

Dertil bør det også nævnes, at hvad end du har investeret i en pakkeløsning til en forlænget weekend med spa og wellness, eller du i stedet sammensætter dit ophold på egen hånd, så er det vigtigt, at danne dig et overblik over hvad, din pris egentlig dækker. Det er med til at sikre, at du ikke bliver overrasket over, at der forekommer omkostninger.

Hvad end, du skal på et spaophold eller derimod på en decideret wellnessferie, så er det en god idé, at du bestiller uden for både højsæsoner og højtider. Det skyldes, at der kan være mange penge at spare, hvis du vælger nogle af de tidspunkter, der er mindre travle, mens der ofte også kan findes rigtig gode wellness tilbud i disse perioder.

Der findes mange spahoteller, der har en afdeling, hvor du kan få massage, skønhedsbehandlinger og deslige. Hvis du har et ønske om, at få en sådan behandling, så bør du bestille i god tid, da du – med stor sandsynlighed – ikke er den eneste gæst, der har haft disse tanker. Mød desuden også op til din behandling i god tid – uanset hvad, den lyder på.

Har du investeret i et endagsophold, så vil det være en fordel, at du sørger for at komme tidligst muligt – og samtidig bør du også rejse så sent som muligt. Det giver dig muligheden for at få maksimal glæde af dit ophold, mens det samtidig også er er med til at sikre, at du får mest muligt for dine penge, da tiden ikke går til spilde.

Et spa- og wellnessophold behøver ikke at være dyrt

Der er rigtig mange danskere, der har en opfattelse af, at det absolut skal være dyrt at tage på spa- og wellnessophold, men sådan forholder det sig ikke. Der findes flere hoteller og resorts i Danmark, der byder på luksuriøse og lækre spa- samt wellnessafdelinger, hvor du kan booke ophold – både med og uden spa/wellness – til en rigtig god pris.

Hvis du er tålmodigt anlagt, så kan der bestemt også være fordele forbundet med, at holde øje med gode tilbud og deciderede deals. Faktum er dog, at du sagtens kan forkæle både dig selv og en person, der står dig nært, selvom du har et mere begrænset budget at gøre godt med i forbindelse med dit kommende spa- og wellnessophold.

Som der også tidligere er givet udtryk for, så er der mange penge at spare, hvis du i stedet vælger at søge mod udlandet, hvis du ønsker at drage på et sådant ophold. Der er både mange muligheder i Sverige og Tyskland, hvis du har et ønske om, at det holdes inden for en relativt kort afstand, men også i Østeuropa er der mange muligheder.

Dog skal det understreges, at luksus koster ekstra. Det er også noget, der betyder, at du skal være villig til at betale en kende ekstra, hvis du har fokus på at vælge et luksuriøst ophold. I bund og grund, så er den bedste måde at spare på dog at holde fokus på de mange gode tilbud og deciderede deals, du har mulighed for at finde på det danske marked.

© 2017 Weeknd.dk - Alle Rettigheder Forbeholdes.