Weekendophold i julegave

December måned er oftest en utrolig travl måned, da der skal organiseres, forberedes og købes ind til juleaften og de hyggelige juledage. Det kan være enormt tidskrævende at stå for alt dette samtidig med at skulle rykke for ønskelister, beslutte sig for, hvilken gave man skal give og ikke mindst at stå i kø i butikker med tusindevis af andre travle juleshoppere.

Køb en fællesgave og giv et lækkert weekend- eller spaophold i julegave

Det er en nem løsning at give en fællesgave til et par eksempelvis, så man kan slå budgettet sammen og enten give et gavekort til et weekend- eller spaophold eller blot et tilskud. Det er de fleste, der kunne bruge et skud energi i julemånederne og bruge lidt forkælelse i en ellers kold og mørk tid. Der er utroligt mange kroer, hoteller og spacentre i Danmark, der tilbyder weekendophold og i vidt forskellige prisklasser og standarter, så der er rig mulighed for at finde noget for en hver smag.

De fleste studerende har lang ferie i januar og har derfor mulighed for at rejse

Hvis budgettet er til det, er det også oplagt at give en miniferie eller storbyferie i julegave til kæresten eller til de studerende i familien. Flere tjenester og søgemaskiner gør det muligt at få fat i billige flybilletter eller pakkerejser til et utal af spændende destinationer. Januar er en oplagt måned for mange studerende at rejse i, da der på de fleste uddannelsesinstitutioner er et tidsrum mellem eksamensperioden til semesterstart. Da januar ikke ellers er højsæson som rejser, er der her mulighed for at finde nogle gode og billige rejseafgange.

Oplevelser frem for materialistiske ting

Der er generelt en stigende tendens til at give oplevelser frem for materialistiske ting. Betydningen af nærvær og kærlighed er blevet en endnu vigtigere ressource i vores samfund, når det hele går så stærkt og alle har travlt. Derfor giver det god mening at vægte nærvær og sjov frem for materialisme. Derudover er det også sjovere, at kunne give en oplevelse, som man eventuelt kan dele med nogen man holder af. Det er underordnet om det er en gastronomisk restaurant oplevelse, en ginsmagning eller en tur på gokartbanen, så længe man kan bringe tid sammen med de nærmeste, vil det på en eller anden måde tilføre livskvalitet til tilværelsen.

Dette er ikke en opfordring, men blot et forslag, som kan inddrages i dette års julegavetænkning og måske afhjælpe på tidsforbruget.

© 2017 Weeknd.dk - Alle Rettigheder Forbeholdes.