Find gode tilbud

Vælg det rigtige
Spar penge

Weekendophold i udlandet

 

Weekendophold i udlandet

Hvis du har behov for et mindre afbræk fra hverdagen, så er et weekendophold en oplagt idé. Du skal dog ikke føle, at det er noget, der begrænser dig til, at skulle holde dig inden for landets grænser. Der findes mange muligheder for at drage til udlandet, selvom det blot er for en kort stund, hvad end det blot er i form af en kort weekendtur eller i stedet en miniferie, der strækker sig over et tidsspektrum, der er en kende længere – begge dele er der rig mulighed.

Derfor behøver det heller ikke at være en hindring, at I ikke har så mange dage, der kan trækkes ud af kalenderen. Du kan i stedet se på det som værende en mulighed for, at sammensætte en rejse, der byder på enten en tætpakket tur med et utal af aktiviteter eller derimod blot et par dage, der byder på total ro. Har du et weekendophold i udlandet i kikkerten, så er begge dele muligt, alt afhængigt af, hvad du har af præferencer, når du rejser afsted på en sådan tur.

Der er masser af muligheder for at tage på et skønt weekendophold – og som der er givet udtryk for ovenfor, så er det ikke nødvendigvis noget, der behøver at være inden for de danske grænser. Udlandet ligger lige for dine fødder og du har mulighed for at rejse med både bil, fly, tog og bus. Derfor handler det blot om, at bestille et weekendophold, der stemmer overens med de tanker, du har gjort dig.

De fleste foretrækker en weekendtur til en storby

De fleste danskere, der ønsker et mindre afbræk fra den stressede og trivielle hverdag, vælger at besøge én af de mange nærliggende storbyer. Det er blandt andet noget, der inkluderer London, Paris, Prag, Berlin og Malmø, der er blandt danskernes favoritter. Mange af Europas mest fascinerende storbyer er lige rundt om hjørnet, så hvorfor sidde hjemme i sofaen i stedet for at bruge en weekend i én af dem – oftest er rejsetiden til disse byer meget begrænset.

Med en weekendferie i London vil du f.eks. kunne hoppe på en dobbeltdækkerbus, opleve den unikke skyline fra London Eye eller besøge de eksklusive modebutikker på Oxford Street. Du har også rig mulighed for at besøge Tysklands hovedstad Berlin, der byder på et væld af aktiviteter for enhver alder, hvad end du foretrækker kultur, shopping eller gastronomi. Det bedste er dog, at rejsetiden til begge disse storbyer er begrænset til blot ganske få timer.

I løbet af de seneste par år har mange danskere fået øjnene op for de mest østlige beliggende storbyer. Det er bl.a. noget, der tæller byer som Budapest, Prag og Krakow, der på det seneste har tiltrukket flere danske turister år efter år. Derfor er det også oplagt med et mindre afbræk fra hverdagen i én af Europas utallige storbyer i form af et lækkert weekendophold, der kan være med til at skabe lidt diversitet fra hverdage, der sommetider kan blive en kende triviel.

Tag på et romantisk weekendophold med kærligheden i dit liv

Hvis du ønsker at forkæle dig selv og din partner med en weekend i kærlighedens tegn, så findes der også et væld af muligheder for at drage på et weekendophold i udlandet, hvor der særligt er fokus på kærligheden. Det er en oplagt mulighed for at undslippe de vante rammer og spendere kvalitetstid sammen. Husk dog på, at der ikke findes nogen opskrift på en romantisk weekend – det er op til jer selv at vurdere, hvordan I ønsker at tilbringe jeres weekendtur.

De fleste par har fokus på afslapning og forkælelse, når de tager på weekendferie. Derfor vælger mange at lade valget falde på et wellnessophold. Der findes op til flere lækre og indbydende wellnessresorts i både Sverige og den nordlige del af Tyskland, der er inden for kørselsafstand. Her kan I nyde hinandens selskab i afslappende rammer og slutte dagen af med en romantisk middag i stearinlysenes skær hos det valgte resorts lækre restaurant eller brasserie.

Er I mere til blot at slentre rundt i de skønne gader i Berlin, London eller en helt tredje storby, mens I besøger nogle af de store seværdigheder og attraktioner i et langsommeligt og afslappende tempo, så er der selvfølgelig også rig mulighed for at gøre netop dette. Ikke desto mindre, så bør alle par rive en weekend ud af kalenderen og drage afsted på et weekendophold i udlandet i ny og næ, da det bestemt er noget, der styrker parforholdet og lader batterierne op.

Romantikken og den italienske ånd, charme og fantastiske madkultur kan bestemt også opleves i hovedstaden Rom. Rom er en af de mest velbesøgte destinationer i hele Europa. De fleste mennesker har et lille kendskab til roms historie, hvorfor det netop også er et yderst velbesøgt turistmål. En af de mest velbesøgte attraktioner er selvfølgelig amfiteatret Colosseum, som også er kåret som ét af verden syv vidundere. Her kan man drømme sig tilbage til de drabelige gladiatorkampe, som udspillede sig i datidens Romerrige. Colosseum er blot en af de mange attraktioner, og der findes alt fra små lokale gallerier til store kunstmuseer, fra små musikscener til store koncertsteder, hvor man blandt andet kan opleve de store operaer.

Weekendophold i udlandet med hele familien – er det muligt?

Hvis du ønsker at tage hele familien med på et sjovt og aktivitetsfyldt weekendophold i udlandet, så har du et bredt spektrum af mulige løsninger. Hvis ikke et storbyophold i én af de førnævnte europæiske storbyer af sagen, så er det oplagt at tage et nærmere kig på nogle af de mange badelande og børnevenlige resorts, der er inden for kort afstand. Her er du garanteret, at både du og dine børn kan nyde en underholdende, men dog også afslappende weekendferie.

I denne forbindelse er én af de klare favoritter blandt danskerne Tropical Islands, som kan findes blot 50 km. syd for Berlin. Det er en placering, der betyder, at det er inden for kørselsafstand, men der er dog også mulighed for at flyve til Berlin og herefter drage videre til Tropical Island med offentlige transportmidler. Det er Europas største tropiske vandland, hvorfor det – uden tvivl – er en tur, der kommer til at være oplevelsesrig for såvel børn som forældre.

Der findes ikke nogen egentlig opskrift på, hvor en sådan ferie skal gå hen eller hvilke aktiviteter, den skal indeholde. Derfor er det også op til dig og den resterende del af familien at vurdere, hvordan I ønsker at jeres weekendophold i udlandet skal udformes og hvilke aktiviteter, det skal indeholde. I sidste ende, så handler en tur til udlandet naturligvis om, at du og familien kan nyde hinandens selskab og komme lidt væk fra de vante rammer og den samme hverdag.

Efterhånden nemt at finde billige weekendophold i udlandet

Der findes i dag et utal af rejseselskaber, rejsesøgemaskiner, tilbudssider mm. som gør det muligt selv at skræddersy det perfekte weekendophold, der hvor man nu ønsker at rejse hen, om det så er Paris, London eller en ødemark i Sverige, så er det muligt. Det er ikke bare muligt, men hvis man har mulighed for at være en smule fleksibel, så kan man ramme ind i nogle rigtig gode tilbud og generelt bare billige rejsedage. Det er ønsket på Weeknd.dk, at finde frem til de gode rejsesider og tilbudssider, så du kan få oplevelsen af et skønt weekendophold i udlandet, sammen med den du holder af og selvfølgelig helst til en god pris. Hvem vil ikke tage afsted, hvis de fik et tilbud på et billigt weekendophold?

© 2017 Weeknd.dk - Alle Rettigheder Forbeholdes.