Find gode tilbud

Vælg det rigtige
Spar penge

Weekendophold Samsø


 

 

Weekendophold på Samsø

Samsø er en dejlig solskinsø placeret i Kattegat. Øen har en fantastisk natur med bakkede landskaber, store områder med rigt dyreliv og så er der selvfølgelig de gode og børnevenlige badestrande. Der er hver sommer en stor tilstrømning til øen med cykelturister, campister og andet godtfolk. Derudover er der gode faciliteter til golf, hvorfor der også er mange golf entusiaster, der besøger øen året rundt.

Hvad skal man se på Samsø

Der er flere forskellige seværdigheder og hyggelige byer at besøge på Samsø og i denne beskrivelse er det selvfølgelig blot et udpluk af de mange muligheder, der er at finde på øen. Et af de meget velbesøgte steder er Issehoved, som er Samsøs nordspids. Her er der smukke gåruter i de bakkede landskaber, og helt ude for enden på det mest nordligste punkt er der dannet en spids, der ligner grenen, som de fleste har besøgt i Skagen. Hvis man rammer den helt rigtige dag med klart vejr, kan man se helt over til Aarhus. På den sydlige del af øen kan man besøge Vesborg Fyr, hvor du vil opleve det imponerende bygningsværk og en suveræn udsigt. Derudover tager stedet dig tilbage til Middelalderens storhedstid og historie, da der de seneste mange år har været museum ved både fyrtårnet og i det tilhørende krudthus.

Hvis man har børn med til Samsø, så er der er også mulighed for sjove aktiviteter for dem. Man kan blandt andet besøge øens falkecenter, hvor man kan se falkeshow og komme helt tæt på de flotte rovfugle. Samsø kan faktisk også bryste sig med at have verdens største labyrint. Labyrinten ligger tæt på Issehoved og er også en flot naturoplevelse. Labyrinten giver mulighed for mange timers sjov og udfordring – en genial familieaktivitet.

Samsø har utallige gårdbutikker og hyggelige loppemarkeder, der er værd at besøge. Det er ikke til at nævne nogen specifikke – det er bare med at gå på opdagelse. Man kan ikke undgå at komme forbi et sted, hvor man enten kan købe grøntsager, frugt og specialiteter alt efter sæson. Samsø er især kendt for deres fantastiske små kartofler, så glem ikke at købe lidt med hjem.

Hvor kan man tage på weekendophold på Samsø

Der er mange hyggelige områder og byer på Samsø. Nogle af de mest velbesøgte byer er Ballen, Nordby og Tranebjerg. Der er generelt et bredt udvalg af overnatningssteder lige fra luksushoteller med pool til campingplads og derudover har byen et bredt udvalg af lokale Bed and Breakfast. Der er flere gode restauranter på øen, hvor gastronomi, lokale råvarer og service er i højsædet. Er man til musik og dans, er der også flere steder at vælge mellem. Et af de kendte steder er Brundby Rockhotel, der i en lang årrække har gæstet mange store og små danske kunstnere.

Weeknd.dk anbefaler Samsø, hvis man er vil på en dejlig øferie.

© 2017 Weeknd.dk - Alle Rettigheder Forbeholdes.